Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг дей 2011 - анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    Аз имам едно предложение, което мисля, че ще е забавно за доста хора - да се направи клас "Коли с двуцифрено число заводски коне"
    Ако се направи такова нещо и там ще участвам
    Ти колко алфи под 100 коня познаваш, че аз малко

Comment

• Могат ли и фиати да идват
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Орлине, тоз въпрос беше излишен. Със сигурност всичко с италианско потекло ще може да участва. Ако имаш познати със лади, застави, аутобианки, ферари, ламборджини, Де Томазо, и всякакви такива- кани ги да идват
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
          Змей, аре събирай пловдивчани и идвайте да си направиме кефа.
          Споко негроу, ще подготвим Майна-гилдията за един вълнуващ бира-скара-драг дей...
          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
            Ти колко алфи под 100 коня познаваш, че аз малко
            Ами сега може да ме "нахранят" най-върлите фенове, но аз под едни знаменател си ги слагам с фиатките и ланчиите, а от първите има много под 100 коня

Пък и явно не само аз мисля така:
            Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
            Орлине, тоз въпрос беше излишен. Със сигурност всичко с италианско потекло ще може да участва.

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
              Орлине, тоз въпрос беше излишен. Със сигурност всичко с италианско потекло ще може да участва. Ако имаш познати със лади, застави, аутобианки, ферари, ламборджини, Де Томазо, и всякакви такива- кани ги да идват

Което е отговор на моя въпрос дали мога да участвам(благодаря),и втория ми въпрос,ограничения в потготовката(без салони,сликове,без фарове(при мен има значение отляво)спортни седалки,гориво)в смисъл кога ще се каже разделение по класове дали ще има и какви ще бъдат ограниченията в потготовката на колите или ще е фрее за каквото и да е!Благодаря предварително за отговорите!
              sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                Което е отговор на моя въпрос дали мога да участвам(благодаря),и втория ми въпрос,ограничения в потготовката(без салони,сликове,без фарове(при мен има значение отляво)спортни седалки,гориво)в смисъл кога ще се каже разделение по класове дали ще има и какви ще бъдат ограниченията в потготовката на колите или ще е фрее за каквото и да е!Благодаря предварително за отговорите!
                Я пак, ти с кво ще участваш
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Ами сега може да ме "нахранят" най-върлите фенове, но аз под едни знаменател си ги слагам с фиатките и ланчиите, а от първите има много под 100 коня

Пък и явно не само аз мисля така:
                  Една Ланча има със сигурност под 100 коня и мисля да я докарам
                  Може и да запише една 20-ка по случай 24-та годишнина.
                  1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Я пак, ти с кво ще участваш

Хахаххахахахаха,мога да дойда със сериозна кола,НО за мен това е ТЪПО,ЗАЩОТО не е МОЯ!Мислех да пипна 20-ката малко като за драгче в сервиза,но не се знае как ще съм с времето,и дали ще мога да участвам!Другия проблем,е,че мапера не ми е в България,а без мап няма смисъл да идвам(защото най-малкото няма смисъл да бия някакви 1.6 или 1.8 и да ме тупне добре пипнат 2.0 в купе на 156 или 2.4 в каквото и да е купе с хубав мап)!Много ми се иска да присъствам на събитието и дано да стане така,че да дойда!
                    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• Програмата (може да претърпи незначителни промени)
                      КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ ви кани да участвате на 2-ри Алфа Драг Дей, който ще се състои на 25 . Юни. 2011 година на Пистата до Сапарева Баня. До участие ще бъдат допускани всички Автомобили произведени на италианска платформа.
                      Гонките ще бъдат проведени в 4 класа:
                      Клас „А“- Автомобили с атмосферни двигатели с обем на двигателя до 2000 см3. Наличието на интериор, брони , стъкла( оригинални) ,врати и капаци е задължително . БЕЗ нитро системи. Забранено е използване на сликове и полусликове.
                      Клас „В“- Автомобили с атмосферни двигатели с обем над 2000 см3 и Автомобили с турбодвигатели .Наличието на интериор, брони , стъкла( оригинални) ,врати и капаци е задължително . БЕЗ нитро системи. Забранено е използване на сликове и полусликове.
                      Клас „С“ – Без ограничение на обема на двигателя, Без ограничение за тубродвигатели. Допускат се Нитро системи. Допуска се олекотяване. Допуска се използване на сликове и полусликове.
                      Клас „Дизел“- Автомобили с дизелови двигатели без ограничение на обема
                      * Ще се допуска участие на двама състезатели с един и същи автомобил както и състезатели с повече от един автомобил.
                      * Допуска се участие в два класа.
                      * Допускат се само участници навършили 18 години. Всички неотговарящи на това изискване се допускат САМО срещу декларация от поне единия родител или настойник.
                      * Използуването на предпазни каски е задължително
                      * За да се оформи клас са необходими – минимум 6 и максимум 32 участника
                      * Участниците подписват декларация в деня на събитието.
                      * До участие в Свободните двубои ще бъдат допускани и участници с други марки автомобили, ако за тях гарантира член на КАРБ, Фиат Форум България или Клуб Ланча България

Програма:
                      8,30-9,00-Регистрация на участниците
                      9,00-9.15- Брифинг
                      9.30-11,15 – Стартове за квалификационно време
                      11,30-13,00 - старт на класове „А“ и „В“
                      13,30-15,00 – старт на класове „Дизел“ и “С“
                      15,15-15,30 награждаване
                      15,30-18,30- Свободни двубои- всеки може да предизвика противник по избор
                      18,30- край

Такси за участие:
                       Членове на Клуб Алфа Ромео България- безплатно
                       Такса участие заплатена до 19. Юни- 20 лв
                       Такса за участие заплатена след 19-ти юни-25 лв
                       Такса за участие на втори автомобил на един и същ участник-10 лв.
                       Такса за 3 старта в „Свободните двубои“- 5 лв

Организаторите си запазват правото за промени в програмата .
                      Очаквайте информация за записвания.
                      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

• задните седалки като ги няма в кой от 2 та класа са и броят ли се за олекотяване
                        щото ме мързи да ги слагам , а и са само 14 кила а една гадна котка в гаража ги припика няколко пъти да я ...
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Това е за клас С,да не забравяме и семисликовете отпред....
                          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Други марки

Здравейте пичове,
                            А,ако има драг дей,ще пуснете ли едно червено БМВ)))
                            Ако не друго,поне ви правя евала че се събирате почти всяка вечер и давате газ...

Comment

• Добре де, нали уж Драг дей, що така на състезание го обръщате.........
                              Ето например, идвам на Драг дея правя 2-3 старта за квалификационно време, където се състезавам с вятъра, после идва ред на моя клас, пускам се падам още на първата гонка и състезанието приключва за мен...... И съответно започвам да чакам да стане следобед та евнтуално да се пусна още няколко пъти........
                              Все пак не сме състезатели и не караме състезателни коли.......
                              Нали за кеф трябва да е..........

Както и да е, да питам тогава тъй като имаме право да се състезаваме в 2-класа, аз в клас Б мога ли да се пусна........
                              sigpic
                              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                              147 JTDm 140-Малката манекенка
                              GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                                Добре де, нали уж Драг дей, що така на състезание го обръщате.........
                                Ето например, идвам на Драг дея правя 2-3 старта за квалификационно време, където се състезавам с вятъра, после идва ред на моя клас, пускам се падам още на първата гонка и състезанието приключва за мен...... И съответно започвам да чакам да стане следобед та евнтуално да се пусна още няколко пъти........
                                Все пак не сме състезатели и не караме състезателни коли.......
                                Нали за кеф трябва да е..........

Както и да е, да питам тогава тъй като имаме право да се състезаваме в 2-класа, аз в клас Б мога ли да се пусна........
                                Нещо не ми е ясен поста ти. Без правила ли трябва да се кара или как?
                                Кефа на свободните двубои можеш да си направиш.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X